8 Aralık 2016 Perşembe

En İyi Kişisel Gelişim Kitapları Tavsiye

Aşağıda sizlere tavsiye edeceğimi en iyi kişisel kitapları hakkında kısaca bilgi vereceğiz. Bu 4 kitapta hem ruh hem de beden sağlığınız için çok faydalı bilgileri bulabilirsiniz. Özellikle, yaratılış gayesini anlamakta kafaları karışık olan kişilere bir rehber olacak, ruhsal ve bedensel tekamül yolunda sizlere birer ışık olacaktır. Hem dünya hem de ahiret hayatında cenneti yaşamanız, huzuru, mutluluğu, zenginliği yakalama yolunda sizlere yol gösterici olacaktır.

En İyi Kişisel Gelişim Kitapları

1) İLAHİ ENERJİLER VE METAFİZİK ÇÖZÜM Kitabı:
Ahmed Güneş Kasranoğlu'nun ilk kitabı olup, okuyucular tarafından büyük ilgi görmüştür. Şubat 2014 yılında piyasaya çıkan kitap 2016 yılında 2. baskısı yapılmıştır.
En iyi kişisel gelişim kitapları içerisinde sizlere tavsiye edeceğimiz "İlahi enerjiler ve Metafizik Çözüm" kitabında, esmaül hüsna faziletleri, esmaül hüsna sırları anlaşılır bir dil ile anlatılmaktadır. Kitapta esmaları havassı, hangi esmayı, ne için, kaç adet zikretmeniz gerektiği yazmaktadır. Kitapta burçlara göre esma çalışmalara, metafizik karma korunma vefki gibi daha pek çok konuya yer verilmiştir.
En iyi kişisel gelişim kitapları


2) DUANIN GÜCÜ SIRLARIN ŞİFRESİ kitabı:
En iyi kişisel gelişim kitapları içerisinde sizlere tavsiye edeceğimiz 2. kitaptır. Sırlı dualar kitabı "Duanın Gücü Sırların Şifresi" içerisinde günlük hayatta karşılaşılan ruhsal ve bedensel hastalıkların şifasına, sorunların çözümüne yönelik, eski Osmanlıca el yazması kitaplardan Türkçe'ye çevrilmiş pek çok dualar, terkipler ve vefkler bulabilirsiniz. Bu kitabında 1. baskısı tükenmiş, 2.baskısı yapılmıştır.

en iyi kişisel gelişim kitapları

3) HAKKANİ TERAPİ KALBE DÜŞEN CEMRELER kitabı:
En iyi kişisel gelişim kitapları içerisinde okunmasını tavsiye edeceğimiz 3. kitap. Kitap içerisinde tasavvuf, mistizm, nefis mertebeleri, ilahi nizam, Abdülkadir Kadir Geylani Hazretleri'nin menkıbeleri vs. pek çok konuyu bulabilirsiniz.
En iyi kişisel gelişim kitapları


4) İLAHİ DOKUNUŞ VE ŞİFANIN ŞİFRESİ kitabı:
En iyi kişisel gelişim kitapları içerisinde okunmasını tavsiye edeceğimiz 3. kitap. İnsanoğlunun beden ve ruh sağlığı,Nebevi Şifa, Esmaül Hüsna faziletleri Besmele'nin sırları, mucizevi şifa kaynağı hacamat, udu hindi bitkisi, namazın sırları, doğru nefes teknikleri, orucun sırları, vs pek çok konuda hayatınızı düzene sokacak, sizleri huzur ve mutluluğa ulaştıracak bilgileri bulabilirsiniz.
en iyi kişisel gelişim kitapları




Bu dört kitabı Hezarfen Yayınları'ndan kapıda ödeme sistemi ile temiz edebilirsiniz. 4 kitap kısa bir süre için kargo dahil 45 TL (112 TL yerine) olarak tarafınıza gönderilmektedir. Kitaplar hakkında detaylı bilgi için tıklayın: www.hezarfenyayinlari.com Umarız en iyi kişisel kişisel kitapları kategorisinde sizlere tavsiye ettiğimiz bu 4 dört kitabı çok beğenirsiniz, hayatınızda kendinize rehber edinirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder