5 Mart 2014 Çarşamba

ESMA BİLİNCİ


ESMA BİLİNCİ
Özür dilemek ve affetmek (Ya Tevvab)
Sevmek ve saygı duymak (Ya Vedud)
Sabretmek-Tevekkül etmek ( Ya Sabur)
(esmaül hüsna faziletleri ve sırları)
Esmalar, auralarınıza doğrudan nüfuz eder, onları pozitif frekanslarla besler ve güçlendirirler. Yaşantımızı kendimiz belirliyoruz. Esmalar kendi başlarına birer enerjidir, hem öyle bir enerjidir ki yedi kat sema üzerinde merkezlidir. Esmaların enerji alanlarınıza etkileri, arındırıcı, koruyucu, besleyici ve yükseltici faaliyetler oluşturmaktadır. Esmaların enerjileri ile aura ve elektromanyetik alanınız arasında perde yoktur. İnsan fizik bedeni, nasıl ki çeşitli besin maddeleriyle güç toplar ve gelişim sağlar ise, esmalar da ruh ve aurayı bu derece besleyip güçlendirmektedir. Her esma auraya mutlaka fayda sağlar. Düşünce gücünüzü kuvvetlendirerek, mucize olarak gördüğünüz ulaşılmazlıklara, elektromanyetik alanınızı esmaların enerjileriyle kanalize ederek ulaşabilirsiniz. (esmaül hüsna faziletleri ve sırları)


Esma Grupları
Şifa esması
Arındırıcı esma
Koruyucu esma
Bolluk bereket esması
Denge esması
Şifa esması: Ya Alim, Ya Azim, Ya Halik, Ya Halim, Ya Kavi, Ya Metin, Ya Musavvir, Ya Semi, Ya Sabur, Ya Şafi isimleridir.
Arındırıcı esma: Ya Afüv, Ya Adl, Ya Kuddüs, Ya Mümin, Ya Nur, Ya Tevvab isimleridir.
Koruyucu esma: Ya Hafiz, Ya Hayy, Ya Kayyum, Ya Rakib, Ya Rahman, Ya Rahim, Ya Selam isimleridir.
Bolluk bereket esması: Ya Fettah, Ya Rezzak, Ya Gani, Ya Kerim, Ya Latif, Ya Mugni, Ya Malik ül-Mülk, Ya Vehhap, Ya Zül Celal-i vel İkram isimleridir.
Denge esması: Ya Ahir, Ya Evvel, Ya Basıt, Ya Kabid, Ya Darr, Ya Muiz, Ya Nafi, Ya Müzil, Ya Muhyi, Ya Mümit, Ya Mukaddim, Ya Muahhir, Ya Rafid, Ya Rafi, Ya Rauf, Ya Kahhar, YaVedud isimleridir. (esmaül hüsna faziletleri ve sırları)

esmaül hüsna faziletleri ve sırları


Ahmed Güneş Kasranoğlu'nun yeni çıkan kitabı "Hakkani Terapi Kalbe Düşen Cemreler" ile birlikte diğer Esmaül Hüsna Faziletleri ve Sırları nın anlatıldığı "İlahi Enerjiler ve Metafizik Çözüm" kitabı ve sırlı dualar kitabı "Duanın Gücü Sırların Şifresi" 3 kitap bir arada  kısa bir süre için kargo dahil sadece 37 TL (70 TL yerine)

Esmaül Hüsna Faziletleri ve Sırlarının anlatıldığı İlahi Enerjiler ve Metafizik Çözüm”, sırlı dualar kitabı "Duanın Gücü Sırların Şifresi" ve son çıkan kitap "Hakkani Terapi Kalbe Düşen Cemreler" kitapları PTT Kargo kapıda ödeme sistemi ile tarafınıza gönderilmektedir. Kapıda ödeme seçeneği ile satın almak için 0212 284 19 41 nolu telefonu 7 gün 24 saat arayabilirsiniz.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder