15 Mart 2014 Cumartesi

ESMAÜL HÜSNA FAZİLETLERİ

Yüce Allah, kendi varlığı bilinsin ve zat-ı mabud edinilsin diye insanoğlunun atası Hz. Adem’i topraktan şekillendirdi ve ona ruhundan bahşetti. Allah'ın varlığını anlamak için rehberimiz Allah'ın en güzel sıfatları olan Esmaül Hüsna olmalıdır.  Esmaül Hüsna Faziletleri'ni anlayarak Allah'ın varlığını daha iyi kavrayabiliriz. Allah Hz. Adem’den Havva’yı, her ikisinden de insanları yarattı ve arzı insanlar için donattı. Böylece, arzda Allah’ın halifesi olan insan maddi ve şekli yönüyle toprak, asli cihetiyle ruhtan terekküp etmiş oldu. Allah, dileseydi insanın maddi yönü için bir başka maddeyi elbette şereflendirebilirdi. Toprağın seçilmesi ise hikmete binaendir: İnsanın yaratılışının bir gayesi vardır, insan boşuna yaratılmamış ve başıboş da bırakılmamıştır. (Esmaül Hüsna Faziletleri)

Esmaül Hüsna Fazietleri


İlahi kaderin iradesiyle var olan insan, gaye itibariyle de aynı merkeze bağlıdır. O, yaratılışta söz vermiş; Rabb’i ile Bezm-i Elest’te ahitleşerek kul olmayı, dinleyip itaat etmeyi kabullenmiştir. İşte, bu sözün gereği olarak, dinlediği ve itaat ettiği nispette eşref, aksi halde esfel bir mahluk. Rabb’i ile arasındaki bu ahdi, bu misakı hatırlayıp nankör olmaması için, akılla da donatılmış, peygamberlerle de uyarılmıştır. Kulluk vazifemizi hakkıyla yerine getirebilmek için Allah'ın varlığını daha iyi idrak etmeye çalışmalı, Esmaül Hüsna Faziletleri'ni kendimize rehber edinmeliyiz.


Ahmed Güneş Kasranoğlu'nun yeni çıkan kitabı "Hakkani Terapi Kalbe Düşen Cemreler" ile birlikte diğer Esmaül Hüsna Faziletleri ve Sırları nın anlatıldığı "İlahi Enerjiler ve Metafizik Çözüm" kitabı ve sırlı dualar kitabı "Duanın Gücü Sırların Şifresi" 3 kitap bir arada  kısa bir süre için kargo dahil sadece 35 TL (67 TL yerine)

Esmaül Hüsna Faziletleri ve Sırlarının anlatıldığı İlahi Enerjiler ve Metafizik Çözüm”, sırlı dualar kitabı "Duanın Gücü Sırların Şifresi" ve son çıkan kitap "Hakkani Terapi Kalbe Düşen Cemreler" kitapları PTT Kargo kapıda ödeme sistemi ile tarafınıza gönderilmektedir. Kapıda ödeme seçeneği ile satın almak için 0212 284 19 41 nolu telefonu 7 gün 24 saat arayabilirsiniz.

Esmaül Hüsna Faziletlerinin anlatıldığı "İlahi Enerjiler ve Metafizik Çözüm" kitabı, sırlı dualar kitabı "Duanın Gücü Sırların Şifresive son çıkan kitap "Hakkani Terapi Kalbe Düşen Cemreler"


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder